Sunday, October 11, 2009

Jemputan


bismillah.

ni ada jemputan rumah terbuka dari rakan kita, Abdullah Hafidz.

"Assalamualaikum warahmatullahi wa barakatuh. Moga kita sentiasa dalam rahmat ALLAH dan redha-NYA.

Kepada SEMUA WARGA GEN9 dq/uiam yang dirahmati dan dikasihi oleh Allah,
dengan segala hormatnya anda SEMUA dijemput ke rumah ana pada :-

Tarikh: SABTU, 17hb Oktober 2009@ 28 Syawal 1430H
Masa : 2.30 ptg - 6.30 ptg (tidak termasuk Masa Kecederaan @ Masa Tambahan)
Alamat : 55(corner lot), Jln 3/7, Tmn Changkat Desa, 68100, Batu Caves, Kuala Lumpur.

> Tak jauh daripada Markaz PAS Tmn Melewar. Kalau naik kereta, dah sampai situ, bolehlah call.

> Kalau naik kenderaan awam, naik LRT PUTRA berhenti di Terminal Putra@ Gombak. Bila dah sampai, bole naik teksi dalam RM6 - RM 10 atau pun call ana utk ambil...

>DIGALAKKAN membawa bersama ibubapa.

>Sgt diHARAPKAN agar semua warga GEN9 sedia meluangkan masa utk ziarah. Dulu waktu kat DQ, xsempat nak ajak, skrg dah ajak, So dtglah..

>Utk mudahkn ana, SIAPA yg InsyaALLAH DAPAT dtg,
tolong SMS @ CALL ana, 013-3639697. .. Jika ada kemusykilan silalah hubungi ana...
WALLAHUA'LAM. TERIma KAsih..."

dicopy dari yahoogroups! kita. mari kita ziarah rakan kita yang belajar di GMI ni :)

siapa yang berdekatan, boleh lah pakat datang ramai2 buat konvoi. rasanya tuan rumah lagi suka...hehe.

p/s:
1.afifi, ana minta maaf sebab tak buat promosi lanjutan kat blog ni. terlepas pula=_='
2. ada lagi yang nak buat rumah terbuka? cepat beritahu sebelum terlambat! huhu

13 respons=):

person said...[Reply]

waa...nakdatang2. sape lagi nak jom lah pegi reramai!

Saidina Ali said...[Reply]

nak jugak.nak jugak. :p

' said...[Reply]

"cakap je bang? kalau berani datang la" kata ramli tersipu

Saidina Ali said...[Reply]

ah orang johot kalau tak datang jgn banyak bunyi. :P

' said...[Reply]

"bunyinya...Johot ye anak anak... ade tha marbutah jadi bunyikan dengan kuat. johott." kejap lagi dia malu la tu.

Saidina Ali said...[Reply]

aku sengaja la tinggalkan ta maftuhah kat situ.

as a complement 4 those who live at the end of malaysia.

(sabah sarawak dikecualikan) :p

' said...[Reply]

ouh.sayang kau.

ha ha

Saidina Ali said...[Reply]

cant keep up with u guys.
u type too fast.ahah

' said...[Reply]

nothing to do with taiping.

kita kan orang hujung2.haha

Saidina Ali said...[Reply]

siapa yang hujung..?
langkawi bukan di hujung, tp di atas angin :p

Anonymous said...[Reply]

weyh sape nak pg mesej aku..
aku nak bwk keta ni..
sape nak tumpanG??
hands up??
_______________________________??
aik..xda org nak??
xpa..aku g sorg
lps ni jgn ada ckp aku x ajak..

person said...[Reply]

ehh. siryes ni. kalau gentlemen tulis je name kat sini. sape yg nak pegi. kita pegi ramai2 jom yg area kl.

Saidina Ali said...[Reply]

Kuah Langkawi kire area kl jugak ke?

wow.kire aku gentleman la ni sbb tulis nama. :p