Sunday, March 20, 2011

PencAriaN bakat muda..

bismillahi Allahu Akbar...

nak tanya ni..

adakah anda :- pernah bergelar ahli Gen 9 suatu ketika di DQ dlu?
- berumur 19 - 21 tahun?
- pandai menulis menggunakan keyboard komputer @ laptop?

jika YA...

ANDALAH bakat muda yg kami cari!!!!

hantarkan kisah2 menarik di tempat anda belajar seperti ini..atau ini..ataupun ini...juga sebarang karya menarik seperti ini..

karya bolehlah dihantar ke alamat dninthgen@gmail.com..
sertakan karya anda dgn slogan.."i luv Gen9 kerana....."(tak lebih dari 13 patah perkataan)...
karya yg bertuah akan disiarkan di blog FAMOUS INI(erk..famous ke??)

SELAMAT BERKARYA!!
HANTAR JGN TAK HANTAR TAU!!!

regards
~admin

9 respons=):

Aimi Hannani said...[Reply]

kena ada jugak ke slogan tu..

Saidina Ali said...[Reply]

pandangan peribadi :

tak perlu ada. diorang tetap terima :D

btw, bismillahi Allahu akbar?
nk sembelih sapa?

bez amin said...[Reply]

fuiyoo fuiyoo.... =)

Anonymous said...[Reply]

apsal ada gmbar pompuan gerak2 tu..tlg tukar ble x?iman saya x bpe kuat.. :p

Anonymous said...[Reply]

setuju!! tukar2..

Anonymous said...[Reply]

haha kenapa keluar gambar perempuan pulak tak silap benda ni akan publish apa2 gambar yang berkaitan dQ je hihi admin cepat2 tukar

btw idea yang menarik, tapi tak yah slogan boleh?

Anonymous said...[Reply]

tgh busy...xley nk cter...tggu abes exam naa...

Anonymous said...[Reply]

saidina ali:mmgla sblm sembelih org sebut bismillahi Allahu Akbar..but who said lafaz ini disebut hanya utksblm menyembelih je???he..
(dlm nk memelihara diri dari kecelakaan pon blh juga..ad dlm hizb nawawi..)

kwn2 lain:terpulang la xnak ltk slogan pon xda masalah..

admin~

Anonymous said...[Reply]

admin tgah bz.
btw,gud luck exam.
moga Allah bantu. =]
*we do the best, Allah do the rest*