Friday, March 12, 2010

sebiru hari ini =)


buat siapa2 yang dah habis matric,
buat siapa2 yang ada short sem,
buat siapa2 yang ada tapi rasa tak nak pegi,
buat siapa2 yang tak ada short sem,
buat semua,

^_^

21 respons=):

Anonymous said...[Reply]

1st person!

touching giler video ni.
uqbah saje nak buat kitorang hujan :p

nik uqbah said...[Reply]

sebab sekarang kan global warming, panas sangat. :)

Saidina Ali said...[Reply]

kat jb je global warming

Anonymous said...[Reply]

x feeling pon..
hehe jgn marah uqbah..
myb sbb xpnh dgr lgu ni.
n y plg sdey gmbr aku x smpai 1 saat pon..
hahah

Anonymous said...[Reply]

touching sbb teringat aktiviti-aktiviti yang tak mungkin dibuat lagi bersama-sama.haha

tah sesape said...[Reply]

Bismillah

eii cam astro la video nih..suke ulang2

aku tak join la ujan2 nih

mukhlis said...[Reply]

Salam..
smart ah bah..kO bab2 mnyentuh jiwa dan sanubri memg ko pakr pun..cewah..weyh,asal ade gmbo ak men glongsor kcik tu..alamk,kntoi x macho la..hehe..afiq hti kental..mne join hujn2 ni..kcuali mse ribath dlu tu je..haha..

nik uqbah said...[Reply]

haha,apedah syahmi...ha'ah, aku baru teringat balik afiq memang birthday boy bertuah hehehe bukan senang satu gen sambut =)

yep, dia memang tak main ujan2 ni, dia main swimming pool terus macam dalam video, hehe^^

nik uqbah said...[Reply]

lek syahmi, macho ape main gelongsor bukan senang nampak orang besar main =)

Saidina Ali said...[Reply]

takpe2. nanti kita bincang reunion kat rebutia :)

ade swimming pool dengan papan gelongsor tak kat situ? :)

nik uqbah said...[Reply]

ch~
salah, ada air terjun tak kat situ?
and the answer will be yes haha lama lagi lah, jom pegi buat lawatan ke kuantan lagi macam best pulak!

Saidina Ali said...[Reply]

azam kate taknak.

anas pun kate taknak.

katenye taklarat cari sponsor :p

tah sesape said...[Reply]

weih siot..aku tak nangis pon mase ribath dulu..korang bc riwayat yang dhaif..gi caye wat per?

nik uqbah said...[Reply]

kite orang nampak dia tengah tahan je nak nangis masa tu, macam ni :'(

Anonymous said...[Reply]

ntah..
mana ada afiq nangis..tp
'saya x ikhlas pg program ni'

haa...
ni la dia matan yg sohih..haha
kn afiq??

Anonymous said...[Reply]

sapa perawi nih?

sanad takde tak boleh pakai kate afiq. hahah

Anonymous said...[Reply]

ok jugak wt lwtn k kuantan for da second time...

azam n anas xnak xpe...dorg xyah g...

kte tukar carta organisasi baru tu lawatan...keh...
tukar je la!!!!

sokong???

Anonymous said...[Reply]

tak sokong.haha.

lawatan ke kuantan maksudnye,
orang-orang kat gombak la buat lawatan.
kitorang jadi tuan rumah je.
amcam?

Anonymous said...[Reply]

yep..
betul la tu..
kne buat carta organisasi baru la kan??
so...

tukar je la....

-pendidikhati- said...[Reply]

sape yg buat ni? uqbah ke? asal gambar ana xde??? sedih2..

Sid said...[Reply]

hampeh~..tetiba nama aku naik.
Uqbah,smartla idea nii~..huhu~..:'(..

rindu kt korg.