Friday, January 15, 2010

Annual Dinner



Assalamualaikum....

Ana mencadangkan kita buat Majlis Makan untuk meraikan pemergian (sedih ni,bukan suka) mereke-mereka yang akan menamatkan pengajian di bumi Centre For Foundation Studies Of International Islamic University of Malaysia.

Memandangkan lepas-lepas ni ada yang akan ke Gombak,ada yg akan ke Kuantan, so jarang-jarang jelah kita dapat jumpa. Kalau dapat pun, dalam facebooking je.

Disamping merapatkan kembali UKHUWAH yg telah terjalin hapir 2 tahun kurang lebih.Memperbetulkan kembali kesilapan yg perlu diperbetulkan.


InsyaAllah, SEDETIK BERSAMA, SEABAD TERASA.

45 respons=):

iklan said...[Reply]

Sape sudi sponsor utk jamuan 2?

nik uqbah said...[Reply]

yesza!
cadangan yang baik mr.fad =)

nik uqbah said...[Reply]

yesza!
cadangan yang baik mr.fad =)

ha, sponsor sendiri2 lah... ^_^

Anonymous said...[Reply]

bile nk buat? t'pikir gak nak meraikan mrk2 yg bakal grade

Ana Ikhwan said...[Reply]

sesiapa yg sponsor,jgn lupa tiket kapal terbang pergi balik kami di Mesir ni ye..^_^..bolehkan uqbah kn..??ehe

Anonymous said...[Reply]

bismillah...walhamdulillah...

mengikut adat resam istiadat oghang nogori....siapa yang mencadang...dialah yang perlu sponsor...

setuju semua????

bagus...semua dh setuju..mohon usul diterima...

nik uqbah said...[Reply]

heheh... ha, untuk rumet ok jeee :)

so, bile nak buat ni? syed anas nak book ticket prebet cepat-cepat. lol~

Anonymous said...[Reply]

esok wat jom,kite banin2 je..senang skt cte...

kc said...[Reply]

haah.senang skit cite.buat asing.
banin sesame banin..

Anonymous said...[Reply]

nampaknya dh ad penyokong ni..so cne?usul diterima?

daun said...[Reply]

usul sentiasa diterima.
banin-banin,
banat-banat..
ha.bgus la 2.
teruskan agenda.

Ana Ikhwan said...[Reply]

aha..ok2,cantik.banin2..jadi,bila tarikhnya,uqbah nak byrkan tiket prebet nih..:p

sampai seru said...[Reply]

so, buat terus la..pizza delivery..banat sponsor..

Anonymous said...[Reply]

eleh. bukan banat je nak kua. banin pon. duit gen ade lagik. sponsor no hal. hehe. meh sesame. tempah AMF. cepat2 lantik Program manager. and yg paling penting UNIT SPONSOR tuh.
tak pon korang join je AGD MEDCY. Kuota banyak lagih. ajak sume. g celebrate kat hotel. bayaran... korang tanya bendahari AGD. kot2 diee nak sponsor sume gen9 an..
oopppsss...

CyberExplorer said...[Reply]

jom r same2 g AGD...
nampak sedap je...
ok ke?

daun said...[Reply]

haa.sahabt2.jom le g AGD. bez ape.
rasenye klo 1 batch kite muat kot kuota.ha2.bgos x.
makan lumayan ape.
harga boleh runding ng pm.Mr.Azam.
pasti ada dikaun istimewa utk gen9.
taa'li..(^^)

CyberExplorer said...[Reply]

taa'li? ndape tu?
maaf r dok pahang bahase tinggi2 ning...
nok blajo gok...

tapi bukan sume budok gen9 duk bawah medcy...
yang ni kene tanye mr. azam dulu...

Anonymous said...[Reply]

wakil azam- bonding-

"betol. kite boleh bagi diskaun istimewa untuk adek bradik kite. tak kesah la. janji mereka nak datang. klo boleh, kite nak bagi free pada 30 orang. tak kesah la medcy ke tak. nanti pinjam r baju medcy yang color purple kelakar tu,nymar jadi dak medcy. eleh,takkan segan. hari tu sape yang habeskan makanan mase iftor medcy? bukan presiden Engenius kee???
meh2. belom terlambat.
daftarkan diri anda pada Mr Siddqi Abidin.
0133524397
atau Mr Syukri
0133564147

daftar sebelum terlewat."
erk,
som, ok tak?
aku tolong ko promote ni.
1 seat free untuk ak keyh.
nak dok meja VIP keyh.


som,ape menu istimewanya?
bagitau sket.

nik uqbah said...[Reply]

haha.baru ingat nak join. sekali kena pakai baju medcy yang boleh tangkap lentok pulak...heh,corny. anyway, baju engenius lawa hahaha...

Anonymous said...[Reply]

siyes baju medcy girly.
kitorang kena pakai satu set baju melayu la.
uqbah,let us come along and get together.

Anonymous said...[Reply]

menu istimewa baru ditukar oleh cik bendahari, kambing BBQ. siyes rugi tak gi.

nik uqbah said...[Reply]

ouh. kambing dah masuk dalam senarai top list taknak makan. haha...

divided we fall united we stand
unity bears the fruit of unification
triple ice is ever our mission
excellent in all we do is our mission

hee...berani la pulak anonymous guna lagu iium kat sini... ni mesti kes baru habis leadtrain =)

Anonymous said...[Reply]

Oh, GEN9 stand up together
Lets go for our dinner
Allah shall support this religion.

Sah2 baru bes leadtrain.

Uqbah, ko tak nak makan kambing,
ko makan la ikan tenggiri.
hua...

daun said...[Reply]

cyber exploere,
xsilap, 'taa'li' tu perkataan dlm bhasa arab yg bermaksud 'mari',,
mari ke agd.
itu seruan.

Anonymous said...[Reply]

orang tak kenal lagi razani ni.
taktau ilmu razani tu masya-Allah.

soalan dia bukan bererti dia taktau, tapi mengharapkan jawapan yang power :)

by the way, apasal nama annual dinner? nanti kene buat tiap2 tahun. haha persoalan cabang.
tak perlu jawab.

Anonymous said...[Reply]

razani.. razani. boleh masuk pertandingan TALL TALE.

woi, budak AGD, respon r.
orang nanye nih. Sombong plak tak nak jawab.

PM PC! Hidup PM PC..!

Anonymous said...[Reply]

razani.. razani. boleh masuk pertandingan TALL TALE.

woi, budak AGD, respon r.
orang nanye nih. Sombong plak tak nak jawab.

PM PC! Hidup PM PC..!

Anonymous said...[Reply]

ilmu Allah tu sangat banyak.. Ilmu yang ada pada Razani tu sedikit daripaanya.

Razani, mari ke AGD. Ta'ali..

Uqbah, ko jgn tetiba silent mode.
Ak nak ko g r AGD.
Tak pon suruh Pok Nik sponsor pon kire okeyh r tu.

Anonymous said...[Reply]

Allah~

hakikat2.
sahih3.

CyberExplorer said...[Reply]

to daun : syukran, ya daun...

Ehem2...
Apesal tibe2 gune name orang ni...
x syok la...
x baik fitnah...
dah la xde bukti...
Tengok Syed Syahmi tu...
WOW!
Ilmu Allah tersangatlah luas... tiada keraguan...

kalu majoriti stuju g AGD, tunggu ape lagi? (tapi mahal jugok wei)
iklan dalam tv : jangan cakap saje...

Saidina Ali said...[Reply]

pergh nama kita jugak naik.
ni nak kene menyampuk ni.
haha~

jangan2..

CyberExplorer said...[Reply]

Tempah pizza jom...
crunchy cheesy bites dip-licious
ade corn flake...
siap boleh cicah indulgent jalapeno cheese dip woo...

Walaupun ini kaukatakan dunia, kita x berhajat utk menyimpannya di dalam hati...
Ambik sekadarnya...
di tangan, bkn di hati...
Cube tengok hadits ke-40 dalam buku hadits 40 Imam Nawawi...

Pizza... delivery... (mahal jugok sebenonye)
AGD???

Anonymous said...[Reply]

kan ak dah kate, untuk korang kite boloeh bincang harga ma..

tanya azam. siyes aku tak tipu.
janji kornag nak pg habiskan makanan tu jerk.

aku tak tipu.
aku tak tipu.
azam.. cepat sokong aku!!

t ko dapat gift lawa sentuhan tangan syuk.
wuaaa....

jom, belum terlambat.
jom AGD.
Jom.
IDEA punya agd mahal.
rm60.
medcy paling murah.
jom2
harga kite discuss.

daun said...[Reply]

org x banyak ilmu mcm ana mne taw nk bagi jawapn power.
saidina ali yg bnyak ilmu + razani yg bukan calang2 orang pasti lagi taw jawpn mendalm.
xperlu dedah identiti sbb x sama jntina.
nnti cerita jadi lain,semua susah.
kesimpulnnya.
marilah ke Agd.
TAA'LI..

CyberExplorer said...[Reply]

Abundant you... (Banyak la ko...)
Sebab ape xdok 'ustaz' depan tu?
(bukan nok prasan, rase macam x jage muamalat la pulok kalu bukan banin...)
ustazah daun???

Pasal AGD, RM25 boleh ke?

nik uqbah said...[Reply]

haha...silent scream ma:)

agd? heh... tunggu menara pisa yang condong tu tegak balik lahh... :P

daun said...[Reply]

memg bukan bnin la.
buat ape nak tipu.
bhasa sedap btol dengar.
xpelh.abaikan.
agd 2 blh tnye mr.azam.
ade lagi 5ksong xsilap.
ade mase lagi ni.
I.allah dapt kot rm25.

'mesti letak ustz ke kat dpn name.'
xsilap kt uia ni pnggilan 2 dah jarng tapi still digunekn.
baiklah USTAZ,
saya undur diri.
sori sbb mcm xjge muamalt.

nurulhusna said...[Reply]

wah?
rm25?
gulp..

kesian bendahari.
malam2 dok kire duet tak cukop2.
pening kepala.

korang punya pasal tak kesah.

bak kate special task.
gen9 punya dinner.

sape daun ni?
cepat betol maklumat sampai.
siap boleh inform 5tempat lagi tak cukop??

salute.
ni mesti comm agd nih.

Anonymous said...[Reply]

eh? camne dgn gen9 yang da bayar?
takde wang dipulangkan ke?

haha.

razani, daun, jgn bergaduh.
(mmg tak gaduh pun)

uqbah, komen yang ketinggalan zaman tak digunapakai.haha..

CyberExplorer said...[Reply]

"bhasa sedap btol dengar"
ye ke? blajar dr roomate...
kalau sebut confirm kenal...

Penjelasan: ungkapan "banyak la ko" diletakkan dalam kurungan kerana ianya tidak diniatkan untuk dijaharkan... cuma pelaksanaannya salah disebabkan kelemahan dan kesilapan diri ini...

To Anonymous : bagus2! (49:10), (51:55)
Ingin identitimu dibongkarkan?

Seriyes la wei...
Nak makan ramai2 ke x?

uqbah said...[Reply]

haha...whatsoever...memang ada yang tak cukup tidur malam nanti kang=)

Anonymous said...[Reply]

masyaALLAH..nak buat jord ke ni tuan2 mulia..?hehe

Anonymous said...[Reply]

maulana hisyam@bakal menantu maulana zakaria punya pasal, insya-Allah, azam!

(da tak ikhlas da.tak jadi lah.haha)

tantayotoritori said...[Reply]

beres...jd AGD kita...arap tu...sponsor cam biase..afifi

izzuddin abdussalam said...[Reply]

aiya,ping koy mait ley laa..ape jwpnnye,nak wat x??