Friday, January 21, 2011

update

assalamu'alaikum.

apa khabar semua? hmm, tak tahu ada orang baca lagi atau tak blog ni. tapi follower macam makin bertambah he he.

kebelakangan ini, hidup kami(baca: abang-abang gombak yang dah semester2) agak sibuk jugalah dengan assignment, workshop dan lab report yang ibarat membuka paip air tapi tak tutup2. ada je :) mungkin tu yang buat engin best (?)

ok first thing first, syed syahmi, selaku bekas biro tarbiah IQra uiapj ada mengatakan bahawa tak lama lagi, berbondong-bondong rakan2 gen9 dQ-uiam akan masuk ke main campus. so tahniah in advance.
---> main campus tak banyak beza dengan masa matrik sebenarnya, kecuali dia besar dan kita lebih bebas. idk.

benda keduanya ialah... kenapa yahoogroups sudah tak aktif? [sebab pernah aktif ke?] tak, tu tak jadi masalah sebab banin ada group dekat facebook. syed buat private so sape2 banin yang tak join lagi, boleh lah berbuat demikian.

cerita paling akhir bagi post ini, tetapi paling penting, saya nak mewakili budak dQ mengucapkan selamat pengantin baru buat syafiq rushdi. semoga bahagia dunia akhirat. ameen. (fyi, dia ni bekas batch kita. and fyi too, dia kahwin tahun lepas).

=)

ok tu je. dan itulah sebab post ini ditulis.

belajar rajin2 lillahitaala.

1 respons=):

Saidina Ali said...[Reply]

naik laa nama aku banyak2 lagi ye..aku memang suke..sbb tu aku still jadi author blog ni..

p/s : get the tone right, okay.